Novice

13.11.2002

Carnivalovi strateški dosežki

Kiin nadprostorec Carnival osvojil nagrado za strateške dosežke
Kia Carnival je v zadnjem tednu povečal svojo prepoznavnost, predvsem z osvojitvijo najvišjih ocen v kategoriji minivanov, kar kaže Strategic Vision's 2002 Total Value Index (TVI). Ti izračuni so izračunani v raziskovalnem podjetju v San Diegu.

Strategic Vision, vodilno ameriško raziskovalno podjetje, je naredilo raziskavo, ki vključuje tiste kupce, ki so v času od oktobra 2001 do marca 2002 kupili vozilo. TVI je izračunan na podlagi ekonomskih dejavnikov na eni strani (kakšno kvaliteto ponuja vozilo za svojo ceno, servisne storitve, raven standardne opreme, ponujeno ceno) ter pričakovani vrednosti vozila na drugi strani (trajnost, zanesljivost, število prevoženih kilometrov).

»Ta nagrada ima zelo velik pomen za nas, saj pokaže zadovoljstvo in izkušnje kupcev tega modela« pravi Peter M. Butterfield, predsednik Kia Motors America. »Mi vemo, kakšno ceno in kvaliteto ima Carnival, in smo veseli, da je to potrjeno tudi s strani tistih, ki to vozilo vozijo.«

Carnival potrjuje Kijino kakovost. Poleg nagrade za strateške dosežke (Strategic Vision Award) je Carnival prejel še vrsto drugih pohval - najvišje ocene v kategoriji minivanov – 2002 Vehicle Satisfaction Award, ki ga organizira AutoPacific, le-ta pa velja za vrhunsko avtomobilsko svetovalno podjetje. Prav tako je prejel visoko oceno od National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), najvišjo vladno nagrado za varnost.

Kia Motors America je eden najuspešnejših distributerjev tako v prodaji in marketingu, kot tudi v servisnih storitvah celotne Kiine korporacije.
AVTOHIŠA MTP d.o.o., prodaja vozil

AVTOHIŠA MTP d.o.o., prodaja vozil


Ulica 15. maja 10b , 6000 Koper

Salon

T: 059-150-600
Pon - Pet:08:00 - 17:00
Sobota:09:00 - 12:00

Servis

T: 05-630-96-00
Pon - Pet:08:00 - 16:00

Dodatna oprema

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih