Novice

20.09.2002

Največji v razredu,
Finance, 13.09.02

Carens je največji v razredu
Kiin Carens je večji in cenejši od najbližjih tekmecev, kar naj bi pripomoglo k uresničitvi višjih prodajnih ciljev.

Carens, ki se postavlja z največjo dolžino v razredu in ugodno ceno, se bo gotovo približal najmočnejšima tekmecema v razredu kompaktnih enoprostorcev, renaultu scenicu in citroenu xsari picassu. Tako predvidevanje temelji na prenovljenem modelu, največjim zunanjim meram v razredu kompaktnih enoprostorcev, najmočnejšemu dizelskemu agregatu in ugodni ceni ob bogati serijski opremi.

Prostornost

V potniški kabini, ki se po prostornosti lahko primerja s kabino opla zafire – ta je veljal za najprostornejši enoprostorec v razredu – ali pa ga pri nekaterih merah celo presega, je mogoče izbirati med petimi ali šestimi sedeži. Različica s petimi sedeži ima dve sedežni vrsti, različica s šestimi pa tri, tako da so sedeži razporejeni v tri vrste po dva sedeža. Prilagodljivost v kabini omogoča sklapljanje sedežev, ki se v tretji in drugi vrsti lahko podrejo v povsem ravno linijo.

Notranjost

Notranjost je prenovljena na več delih, najopazneje na bolj zaobljeni armaturni plošči. V carensu je zdaj tudi več predalov in prostorov za odlaganje drobnarij in manjših kosov prtljage. Bogatejša je tudi oprema, ki v osnovni različici LX obsega dve zračni blazini, zavorni sistem ABS, ročno klimatsko napravo, servovolan in elektrifikacijo za ključavnico, stekla in ogledala.

Motorji

Novi carens ponuja tri pogonska agregata, dva bencinska in enega turbodizelskega. Povsem nov je osnovni 1,6-litrski bencinski agregat. Posodobljen je že znani 1,8-litrski bencinski agregat, ki je pridobil novo motorno elektroniko, izboljšan sesalno-izpušni sistem in vbrizgalne šobe z dvosmernim brizganjem goriva. Nov v ponudbi je še dvolitrski turbodizel s tehnologijo skupnega voda, ki velja za najmočnejšega med tekmeci. Kombinirati pa ga je mogoče tudi s samodejnim menjalnikom.
AVTOHIŠA MTP d.o.o., prodaja vozil

AVTOHIŠA MTP d.o.o., prodaja vozil


Ulica 15. maja 10b , 6000 Koper

Salon

T: 059-150-600
Pon - Pet:08:00 - 17:00
Sobota:09:00 - 12:00

Servis

T: 05-630-96-00
Pon - Pet:08:00 - 16:00

Dodatna oprema

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih