Aktualna ponudba

Originalni rezervni deli Kia | Originalna dodatna oprema Kia | Economy Line za starejša vozila | Ugodni sezonski pregledi

Z dodatnimi platišči prihranite denar

Z izbiro dodatnih platišč za vašo Kio vam izdelamo zimske ali letne komplete koles, kar vam prinese vrsto prednosti. Z dvema kompletoma prihranite denar pri premontaži, poudarite svoj stil in se izognete uporabi istih koles v vsakem vremenu.

Oglejte si ponudbo platišč Kia

Dezinfekcija potniške kabine ali klimatskega sistema vozila

Ste v času epidemije COVID-19 imeli znake okužbe, a ste morali zaradi nujnih obveznosti uporabljati vozilo? Ali pa je vaše vozilo uporabljal kdo, za kogar se je kasneje izkazalo, da je okužen? Predlagamo vam, da z naslednjimi ukrepi poskrbite za zaščito zdravja sebe in ostalih!

Preberite več

Vrhunska avtosedeža za brezhibno varnost otrok

Otroška avtosedeža iz naše ponudbe sta izdelka vodilnega nemškega proizvajalca. Z izpolnjevanjem mednarodnih varnostnih normativov ECE R44/04 zagotavljata najvišjo zaščito otrok med vožnjo, ob tem pa sta tudi zelo udobna.

Preberite več

Originalna dodatna oprema

Všečen videz in popolna prilagoditev vozilu so značilnosti, ki ločijo originalno dodatno opremo od ostale. Originalna oprema zagotovi popolno kombinacijo oblike, varnosti in užitka v vožnji.

Oglejte si dodatno opremo

Originalni rezervni deli

Originalni rezervni deli Kia so zasnovani posebej za vašo Kio. Skrben in strokoven razvoj delov – tako glede materiala kot konstrukcije – je zagotovilo za njihovo dolgoletno brezskrbno delovanje.

Oglejte si originalne rezervne dele

Economy line

Rezervni deli linije Economy Line so zasnovani za nekatera vozila Kia, stara nad 5 let. So ustrezno prilagojeni, ponujajo pa enako varnost in kakovost kot originalni deli, vendar po nižji ceni. Od izvirnih originalnih rezervnih delov so v povprečju cenejši za 30 odstotkov.

Več o delih Economy line

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Obseg in cena izdelkov iz ponudbe opreme za nadgradnjo sta odvisna od modela vozila, osnovne opreme in leta izdelave. Slike v letaku so simbolične. Vse ponudbe vključujejo DDV in se lahko med letom spremenijo. Ponudba velja do izteka zalog. Občasno se lahko zgodi, da izdelki zaradi večjega povpraševanja niso takoj na voljo. V ponudbi niso zajeti stroški montaže, če ni navedeno drugače. Rezervni deli Economy Line niso na voljo za vse modele Kia. Za več informacij glede ponudbe za vaše vozilo povprašajte svojega servisnega svetovalca Kia. Za ceno pregleda stanja vozila in akumulatorja kontaktirajte svojega pooblaščenega trgovca Kia. V ceno sezonskega pregleda nista vključena vgradnja materiala in morebitno dodatno delo. Ponudbe so na voljo izključno pri pooblaščenih serviserjih Kia. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb.

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih